Catering Kraków

Oferujemy smaczny catering na imprezy okolicznościowe, spotkania rodzinne czy firmowe. Sprawdź nasz zestaw dań i w wygodny sposób wybierz dania, które chciałbyś zamówić. Catering dostarczamy do Ciebie w specjalnych urządzeniach do podgrzewania (bemarach) lub jednorazowych opakowaniach. Sam zdecyduj o formie dostawy później.

Dowozimy na terenie Krakow i jego okolicach. Sprawdź dokładne koszty i warunki dostawy tutaj.

UWAGA! Minimalna wartość zamówienia cateringu na ciepło to 500 zł.

Catering na ciepło - okolicznościowy

Tarty - porcja dla 8 osób

Szparagi, por, pomidor suszony

95.00 

Boczek, kurki, por, parmezan

95.00 

Gorgonzola, gruszka, orzechy

95.00 

Sałatki - 1kg

Jarzynowa

75.00 

Camembert, gruszka, orzechy, pomidorki koktajlowe, rukola, sos miodowy

85.00 

Tuńczyk, kapary, oliwki, pomidor, jajko przepiórcze, cebula czerwona, rukola, sos czosnkowy

85.00 

Halloumi, orzeszki, marchewka, pomidor, szpinak świeży, grzanki, sos vinegret

85.00 

Feta, pomidor, oliwki, pomidor, ogórek świeży, cebula czerwona, sałata, sos miętowy

80.00 

Liście szpinaku, roszponki, grillowanym kurczakiem, pomarańczą, kulki mozzarelli, pomidorki koktajlowe, sos vinegret

85.00 

Mix sałat, rukola, gorgonzola, burak, kozi ser, orzechy, sos miodowy

80.00 

Deski

Deska mieszana (pół mięsa pieczone) i (pół serowa)

300.00 

Deska włoska (salami, mozzarella, prosciutto crudo, mortadella, kiełbasa fuet, grissini, suszone pomidory, oliwki, winogrona itp.)

300.00 

Deska serowa (gorgonzola, mozzarella, lazur, camembert, mimollet krojony w kostkę, ser wędzony)

300.00 

Deska mięsna (mięsa pieczone – schab ze śliwką i morelą, karczek, boczek, pasztet)

300.00 

Przystawki - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

No data was found

Dania na ciepło - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

Policzki wołowe w sosie własnym, puree chrzanowe, buraczki na zimno

75.00 

Cannelloni ze szpinakiem, ricottą, sos z czerwonych warzyw, parmezan

45.00 

Barszcz czerwony z krokietem z mięsem

30.00 

Bakłażan faszerowany kaszą kus kus z fetą i papryką czerwoną

38.00 

Rolada śląska z kluskami i kapustą czerwoną

52.00 

Schab pieczony ze śliwką i morelą, ziemniaki gotowane, buraczki na zimno

38.00 

Roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta, puree ziemniaczane, mix sałat z pomidorkiem koktajlowym

38.00 

Polędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów, puree ziemniaczane, surówka wiosenna

42.00 

Udka z kurczaka w curry z ryżem i warzywami

38.00 

Leczo z bagietką naszego wypieku

35.00 

Strogonow z bagietką naszego wypieku

39.00 

Konfitowane udko z kaczki z pieczoną gruszką i żurawiną, kopytka, kapusta modra

50.00 

Zupy - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

Żurek z kiełbasą białą i ziemniakami

23.00 

Krem marchewkowy z grzankami

22.00 

Krem z dyni z imbirem, pestki z dyni, oliwa

23.00 

Francuska zupa cebulowa z grzankami

23.00 

Minestrone z parmezanem

23.00 

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

23.00 

Zupa grzybowa z makaronem orzo i pietruszką

29.00 

Krem z białych warzyw z liściem jarmużu

22.00 

Krem pomidorowy z mascarpone i pesto bazyliowym

22.00 

Domowy rosół z makaronem

23.00