Catering Kraków

Oferujemy smaczny catering na imprezy okolicznościowe, spotkania rodzinne czy firmowe. Sprawdź nasz zestaw dań i w wygodny sposób wybierz dania, które chciałbyś zamówić. Catering dostarczamy do Ciebie w specjalnych urządzeniach do podgrzewania (bemarach) lub jednorazowych opakowaniach. Sam zdecyduj o formie dostawy później.

Dowozimy na terenie Krakow i jego okolicach. Sprawdź dokładne koszty i warunki dostawy tutaj.

UWAGA! Minimalna wartość zamówienia cateringu na ciepło to 500 zł.

Catering na ciepło - okolicznościowy

Tarty - porcja dla 8 osób

Szparagi, por, pomidor suszony

95.00 

Boczek, kurki, por, parmezan

95.00 

Gorgonzola, gruszka, orzechy

95.00 

Sałatki - 1kg

Jarzynowa

65.00 

Camembert, gruszka, orzechy, pomidorki koktajlowe, rukola, sos miodowy

70.00 

Tuńczyk, kapary, oliwki, pomidor, jajko przepiórcze, cebula czerwona, rukola, sos czosnkowy

75.00 

Halloumi, orzeszki, marchewka, pomidor, szpinak świeży, grzanki, sos vinegret

75.00 

Feta, pomidor, oliwki, pomidor, ogórek świeży, cebula czerwona, sałata, sos miętowy

65.00 

Kurczak, jerzyny, pomidor, winogrona, mozzarella, mix sałat, sos truskawkowy

75.00 

Gorgonzola, pomarańcza, truskawki, rukola, sos miodowy

75.00 

Deski

Deska mieszana (pół mięsna) i (pół serowa)

300.00 

Deska włoska (salami, mozzarella, prosciutto crudo, mortadella, kiełbasa fuet, grissini, suszone pomidory, oliwki, winogrona itp.)

300.00 

Deska serowa (gorgonzola, mozzarella, lazur, camembert, mimollet krojony w kostkę, ser wędzony)

300.00 

Deska mięsna (mięsa pieczone – schab ze śliwką i morelą, karczek, boczek, pasztet)

300.00 

Przystawki - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

Grillowana roladka z cukinii nadziewana pesto, serem feta, rukolą i pomidorem suszonym

25.00 

Tartaletka z guacamole słodko-kwaśnym, mango, awokado, kolendra i krewetki w cytrusach

40.00 

Wołowe tatary z piklami, cebulą, borowikiem i jajkiem przepiórczym podane z pieczywem razowym oraz masłem z orzechami

43.00 

Paluchy z ciasta francuskiego z musem z tuńczyka i kaparów

25.00 

Bliny ziemniaczane z kremowym musem cytrynowym, czarnym kawiorem i łososiem wędzonym

35.00 

Mini tatar ze śledziem z dodatkiem pikli, musztardy francuskiej i borowików marynowanych. Podany z pumperniklem

35.00 

Dania na ciepło - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

Policzki wołowe w sosie własnym, puree chrzanowe, buraczki na zimno

75.00 

Cannelloni z pieczonym batatem, dynią, cynamonem, sos z czerwonych warzyw, parmezan

45.00 

Barszcz czerwony z krokietem z mięsem

27.00 

Bakłażan faszerowany kaszą kus kus z fetą i papryką czerwoną

38.00 

Rolada śląska z kluskami i kapustą czerwoną

52.00 

Schab pieczony ze śliwką i morelą, ziemniaki gotowane, buraczki na zimno

38.00 

Roladka z indyka nadziewana szpinakiem i serem feta, opiekane ziemniaczki w ziołach, surówka colesław

38.00 

Polędwiczka wieprzowa w sosie z leśnych grzybów, puree ziemniaczane, surówka wiosenna

42.00 

Kurczak w curry z ryżem i warzywami

38.00 

Leczo z bagietką naszego wypieku

35.00 

Strogonow z bagietką naszego wypieku

37.00 

Chilli con carne z ryżem

35.00 

Zupy - minimalna ilość 10 sztuk z każdej pozycji

Żurek z kiełbasą białą i ziemniakami

23.00 

Krem marchewkowy z grzankami

22.00 

Krem z dyni z imbirem, pestki z dyni, oliwa

23.00 

Francuska zupa cebulowa z grzankami

23.00 

Minestrone z parmezanem

23.00 

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

21.00 

Zupa grzybowa z makaronem orzo i pietruszką

25.00 

Krem z białych warzyw z liściem jarmużu

22.00 

Krem pomidorowy z mascarpone i pesto bazyliowym

22.00 

Rosół z domowym makaronem

21.00